Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Avatar izle
1 août 2012

Avatar izle

Avatar abartı sarıldı Alınıyor. Bu son birkaç yılın en merakla beklenen filmi olması gerekiyordu. Bugüne kadar en pahalı film.Dışarı orada en çılgın, en nefes kesici ve dijital efektleri ile filmin bir yönetmeni şimdiye kadar yumurtadan gelmiştir. Bu zarf itici, sinemanın olanaklarını yeniden tanımlıyor filmi olan damlama diğer sanatçılar üzerindeki etkileri önümüzdeki yıllar boyunca hissedilecek bir çalışmadır. Eleştirmenler geri arıyoruz on yılda bir noktada, bu ileriye dönük ve cesaretle hiçbir filmi önce gitti nereye gidiyor gibi bir anlamı olan bir film.
Bazı insanlar bu yolla söz etmeleri filmleri seviyorum. Onlar bütün drama ve buzziness yanıt. Diğerleri - siz de dahil? - Belki biraz zorbalık ve zorlama hissediyorum. Eğer bilmedikleri veya Resmi ne kadar umursamaz olursa yönetmen James Cameron'ın Titanic dışarı takip uzun çizilmiş nedir? Size bir film sevgilisi herhangi az mı? Bu agresif hissediyorum sanat gibi daha az ve maksimum etki Juggernauts gibi daha fazla olarak pazarlanan olarak izle.
Avatar 2154 ayarlanır.Dünya ölüyor. Bu enerji kaynaklarının hemen hemen harcanır. Onlar yeryüzünde kurtaracak Unobtanium denilen değerli bir mineral (My taraf! Benim iki!) Ayıklamak için umut nerede ABD askeri temsil eden halk, Pandora adlı uzak bir gezegende gittim. Bu şekilde onların değerli eko-sistemin tecavüz ve yağma direnmeye kararlı olan, Na'vi sert, gururlu ve çok mavi derili kabilesi duruyoruz.
Boğa başlı Albay Miles Quaritch (Stephen Lang) liderliğindeki dünyalı, Pandora üzerindeki atmosfer basıncı işlemek mümkün değildir. Yıldız biyolog Grace (Sigourney Weaver) tarafından yardım, onlar bir avatar oluşturma - yarı insan, yarı Na'vi hibrid - bilgi sorti gitmek ve kültürel bir diplomat gibi hareket etmek.

burdan izle : Avatar izle

Publicité
Publicité
Commentaires
Avatar izle
  • Bir paraplejik eski deniz sadece kendisi Oscar ödüllü Titanic yönetmeni James Cameron bu iddialı dijital 3D bilimkurgu destanı gezegenin yerli Na'vi ırkının yanında insanlığın mücadele bulmak için, Pandora uzak bir gezegende yeni bir hayat bulur. 1997 yılı
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité